Schoorsteen

Voorkom lekkages in uw woning door tijdig uw schoorsteen te laten repareren.

Een slecht functionerende schoorsteen kan leiden tot lekkages en andere problemen in uw woning. Het is daarom belangrijk om uw schoorsteen tijdig te laten repareren door een professionele specialist. Bij Dakspecialist Benelux voeren wij een grondige inspectie uit van uw schoorsteen om te bepalen welke reparaties nodig zijn om de lekkages te voorkomen.

Onze ervaren specialisten vervangen beschadigde stenen, controleren de voegen en vervangen de loodslabben om een waterdichte afwerking te garanderen. Hierbij maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen om duurzame reparaties te kunnen bieden.

Door tijdig uw schoorsteen te laten repareren, kunt u veel problemen voorkomen en ervoor zorgen dat uw woning veilig en comfortabel blijft. Wacht daarom niet langer en neem contact op met onze specialisten voor een grondige inspectie en deskundig advies. Zo voorkomt u verdere schade en bespaart u op de kosten van toekomstige reparaties.

Schoorsteen

Tot 10 jaar garantie op uw dak!

Bij Dakspecialist Benelux bieden wij tot 10 jaar garantie op uw nieuwe dak. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vernieuwde dak en bent u verzekerd van onze kwaliteit en vakmanschap.

Altijd snel op locatie bij een lekkage!

Bij Dakspecialist Benelux begrijpen we hoe vervelend een daklekkage kan zijn. Daarom garanderen wij dat we binnen 3 uur op locatie zijn om het probleem op te lossen

Wanneer heb ik een schoorsteen reparatie nodig?

Een goed onderhouden schoorsteen voorkomt lekkages, maar soms is een reparatie noodzakelijk. Bij Dakspecialist Benelux raden we u aan om bij de volgende problemen direct een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een schoorsteen reparatie:

  • Broos metselwerk
  • Barsten in het schoorsteenplateau
  • Oneffen voegen tussen de stenen
  • Los liggend lood aan de basis
  • Verouderde kap
  • Mosgroei of groene aanslag op de schoorsteen
  • Vochtplekken binnen of buiten bij de schoorsteen
  • Onverklaarbare lekkages

Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige inspectie en een deskundige reparatie van uw schoorsteen, zodat u weer veilig en zonder zorgen kunt genieten van uw woning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Direct een dakdekker inschakelen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker? Bij Dakspecialist Benelux bent u aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring en een lange garantieperiode, garanderen wij kwaliteit en vakmanschap. Ons bedrijf is gecertificeerd en werkt uitsluitend met de beste en meest duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een gratis afspraak in te plannen. Bij Dakspecialist Benelux streven we naar transparantie, klanttevredenheid en een snelle oplossing van uw dakproblemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het onderhoud en de reparatie van uw dak.

Dakdekkerskeurmerk
Schoorsteenvegers
Veiligdakkeurmerk
VCA