Over Ons

Bij Dakspecialist Benelux zijn we gepassioneerd door het oplossen van problemen op het gebied van daken en dakbedekking. Met meer dan 15 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en betrouwbare namen in de industrie.

We zijn gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages, het uitvoeren van dakinspecties en het renoveren van daken. Onze ervaren en deskundige dakdekkers zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Bij Dakspecialist Benelux staan we voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We geloven in open en eerlijke communicatie en zijn altijd transparant over onze werkprocessen en prijzen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor uw dakbedekking, hoeft u niet verder te zoeken dan Dakspecialist Benelux. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Dakinspectie

Tot 10 jaar garantie op uw dak!

Bij Dakspecialist Benelux bieden wij tot 10 jaar garantie op uw nieuwe dak. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vernieuwde dak en bent u verzekerd van onze kwaliteit en vakmanschap.

Altijd snel op locatie bij een lekkage!

Bij Dakspecialist Benelux begrijpen we hoe vervelend een daklekkage kan zijn. Daarom garanderen wij dat we binnen 3 uur op locatie zijn om het probleem op te lossen

Wat als uw dak lekt?

Als u last heeft van een daklekkage, is het belangrijk om zo snel mogelijk een expert in te schakelen om de oorzaak te achterhalen en te verhelpen. Bij ons bedrijf begrijpen we hoe vervelend een daklekkage kan zijn en hebben we een klantvriendelijke methode ontwikkeld om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Stap één is om contact met ons op te nemen en een gratis afspraak te maken voor een dakinspectie. Vervolgens komen onze experts bij u langs om foto’s en video’s van de oorzaak te maken, zodat u zelf kunt zien wat er aan de hand is zonder dat u zelf het dak op hoeft te gaan.

Daarna maken we een duidelijke offerte om de daklekkage te repareren. Als u akkoord gaat, kunnen we soms direct aan de slag om de daklekkage te herstellen. Als dat niet lukt, plannen we een nieuwe afspraak in.

Bij ons bedrijf streven we naar transparantie, klanttevredenheid en een snelle oplossing van uw dakproblemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het verhelpen van uw daklekkage.

Daklekkage

Klanten reviews

Goed gedaan meer werk in overleg ook uitgevoerd

Wout

4.8

/ 5.0

Klanten reviews

Als eerst wil ik jullie bedanken voor de goede service en de prettige samen-werking en zeker het goede werk wat jullie hebben geleverd!

De Heer Schuurmans

Dakdekkerskeurmerk
Schoorsteenvegers
Veiligdakkeurmerk
VCA